IV. Karácsonyi grillázs-mézeskalács vásár

 Grilazskep

Sokunk számára az év legszebb ünnepe már december elején elkezdődik - a karácsonyi vásárok megnyílásával. Szállingózó hóesés, csípős hideg, halkan felcsendülő karácsonyi zene és ének, a fenyőágak, karácsonyi sütemények és a gőzölgő forraltbor mámorító illata - a karácsonyi vásárok csodás alkalmat biztosítanak, hogy család, barátok vagy kollégák társaságában előkészüljünk és átszellemüljünk a közelgő karácsonyra.

Látogasson el Ön is családjával, barátaival vagy kollégáival az idei évben negyedszer megrendezésre kerülő karácsonyi grillázs-mézeskalács vásárra és töltsön el velünk együtt egy délelőttöt meghitt karácsonyi hangulatban.

A karácsonyi vásár helyszíne és időpontja:

 - 9500 Celldömölkön a Bartók Béla utca 37

 - 2017. december 3., 08:00 és 13:00 között

A vásàron egyedi, kézzel készített grillàzs, mézeskalàcs, és habkarika ajàndéktàrgyak közül válogathat. A vásár különlegessége egy karácsonyi barkácsdoboz*: A dobozban található különféle mézeskalács alapanyagokból játszi könnyedséggel készítheti el Ön is csodás egyedi karácsonyfa díszeit. Lepje meg szeretteit, barátait, vagy kollégáit egy különleges grillázs vagy mézeskalács ajándéktárggyal*.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Busznyák Reni

 

* Minden 3000 Ft feletti vàsàrló meglepetést kap. A karácsonyi barkácsdoboz és az ajándéktárgyak csak korlátozott mennyiségben, a készlet erejéig vásárolhatóak meg.

 

ugras